Proizvodni pogoni

Kamenolom Drakuljica u sklopu preduzeća posluje od 2004. godine. Značajnim investicijama za pet godina osavremenili smo opremu i postrojenja. Izgradili smo uspješnu firmu, a naš kvalitet rada prepoznaje se u proizvodima.

U postrojenjima kamenoloma Drakuljica proizvodi se kameni agregat, beton i građevisnki blokovi. Kameni agregat je visokog kvaliteta jer se dobija od krečnjaka u kome je procenat kalcijum karbonata (CaCO3) čak 98%.

Beton se proizvodi od kvalitenog kamenog agregata i do kupaca se doprema najsavremenijim kamionima-mješalicama. Ugrađivanje betona vrši se modernim tehonologijama, pumpom koja ima dohvat do 36 m visine.

Svaka isporuka betona prolazi strogu kontrolu kvaliteta u Institutu za građevinarstvo (IG Trebinje) što je nesumnjiva potvrda kvaliteta. U 2017-toj godini otvorena je nova proizvodna linija sa najsavremenijom opremom za proizvodnju vibropresovanih betona. U novom pogonu proizvodimo visoko kvvalitetne betonske blokove, betonsku galanteriju i ivičnjake. U paleti naših proizoda značajno mjesto zauzima i proizvod „kameno brašno“ (FILER).

Sertifikat (nalaz o podobnosti)  >> preuzmite ovdje 

Betonara i kamenolom Drakuljica