Počela izgradnja Objekta 6 u SPK "Centar"

Objavljeno: 28.11.2018.

U novoprojektovanom objektu SPK - CENTAR planirana je izgradnja 7 stambenih objekata. U prvoj fazi grade se 2 stambena objekta u okviru kojih vam možemo ponuditi : garsonjere, jednosobne, dvosobne i trosobne stanove površina  od 37 m2 do 135 m2. Predvidena spratnost je G+P+4+PE . Projektom su predvidene podzemne garaže, kao i nadzemna parking mjesta.

U prizemlju oba objekta raspolažemo sa poslovnim prostorima. Objekti posjeduju panoramske terase na svom vrhu, a u okviru oba objekta predvideni  su bazeni.

Predvidena lokacija za stambeni objekat SPK - CENTAR je uz ulice Kralja Petra I oslobodioca i ul. Sokolska, tj. na mjestu stare Travunije.

Prilikom projektovanja našeg objekta zadovoljeni su najviši standardi kvaliteta kada je rijec o zvucnoj i termo izolaciji. Zidovi u kuhinji i kupatilu, te hodnici, kupatila i terase se oblažu prvoklasnom keramikom. U dnevnim i spavacim sobama je predvidena hrastova parketna daska razlicitih dimenzija. Prozori i balkonska vrata na stanovima su od PVC bravarije. Fasade se rade od  kvalitetnih izolacionih materijala.

Otvori poslovnih prostora i ulaza u stambeni dio objekta su od aluminijskih profila. Ulazna vrata u stanove su protivprovalna, protivpožarna, visokog stepena sigurnosti i dodatno su ojacana. Unutrašnja vrata su prvoklasnog kvaliteta. Stanovi su opremljeni posebnom opremom za grijanje i hladjenje.

Svaki stan raspolaže sopstvenim vodomjerom. Stanovi su opremljeni interfonom sa video prikazom. Objekat raspolaže elektricnim liftom, prilagodenim korištenju osoba sa invaliditetom.